LITTLE LEAGUE REGIO OOST

Wat is Little League?

Little League Baseball en Softball (officieel Little League International) is een non-profit organisatie in South Williamsport, Pennsylvania, Verenigde Staten, die lokale jeugd honkbal- en softbalcompetities organiseert in de Verenigde Staten en de rest van de wereld. Er zijn verschillende soorten leagues (leeftijden) in honkbal en softbal voor kinderen van 10 tot en met 16 jaar.  


In Nederland doen wij het net iets anders als in Amerika. Wij organiseren een regionaal trainingsprogramma en spelen 1 toernooi (het NK) met regionale teams. Deze regioteams spelen 1 keer per jaar tegen elkaar op het NK Little League. Win je met je team het NK dan mag je naar het EK Little League. Wordt je team Europees kampioen, dan mag je meedoen aan de World Series Little League Baseball en Softball in Amerika! 

Voor wie is Little League?

Little League is voor iedereen! Dat betekent dat alle jeugdspelers van 10 tot en met 16 jaar mogen meedoen aan het leukste jeugdtoernooi van het jaar! Ongeacht je ervaring of niveau. Iedereen mag meedingen naar een plekje in het het regioteam. De beste spelers worden uiteindelijk geselecteerd voor het team wat het NK gaat spelen.Hoe zit dat in regio Oost?

Vanaf 15 december 2020 kun je je aanmelden!

Als je je hebt aangemeld via de site van de KNBSB, ontvang je een bevestigingsmail van ons.

In regio Oost gaan we 6 x trainen voordat de selectie bekend word gemaakt.
We trainen op diverse locaties binnen onze regio, maar onze thuisbasis voor Little League is in Hengelo, bij de Giants.
Kosten: € 90,00
Als je geselecteerd bent, mag je meedoen aan het 

NK Little League op 22, 23 en 24 mei 2021

Volgens een nieuw concept wordt het NK in 2021 per League op een andere locatie gespeeld, dat kan dus ook in je eigen regio zijn!

Vergeet niet ons ook te volgen op FACEBOOK

(Klik  rechtsboven op de pagina op de 2 icoontjes van facebook en instagram)

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan snel aan door op de button hieronder te klikken