EA NK LL23 trainingen Honk- & Softbal

DE AANMELDINGEN ZIJN VERLENGD NAAR 1 APRIL 2023 | Meld je dus alsnog aan HONKBAL EN SOFTBAL !!!
https://inschrijven.nklittleleague.nl/

Ook dit jaar ga jij weer meedoen aan de NK Little League outdoor selectie trainingen op de vrijdagavonden vanaf 18.30-20.30 uur.
Op HSB velden in Regio Oost.
Vergroot je kans op deelname door je zo snel mogelijk in te schrijven voor de wekelijkse EA SELECTIE trainingen. Zolang er plek is: 'We Coach Talent, You Play Ball !'

BAHAMA's Talent TRY OUTS |

NEW

Zondag 12 maart bij T.T.T. Enschede om 10.00 uur in de batting cage. U16 TRY OUT ALL WELCOME aboard ! New and Next Chances for Baseball Bahamas !

zaterdag 25 februari was  U16 indoor Eindhoven WS EA Scouting 2023 Eastern Athletics scouting voor Babe Ruth Championship Bahama's.  

Vrijdag 3 maart was EA met Baseball Brawl Candidates in Jeka in Breda om 19:00. Voor een Tryout plek bij de Babe Ruth NL Team U18. Waarom? Eastern Athletics is invite om aan Babe Ruth World Series U18 mee te doen. EA is hofleverancier ! 


U12 EA scouting voor HCAW Bussum voor de uiteindelijke Draft Series U70 Cal Ripken Branson:  https://www.explorebranson.com/event/cal-ripken-major-70-world-series/4125
       

AANKONDIGING 
* EA Early Bird Kidz Baseball 2023 U10 Tournament *

Jij gaat knallen. Eastern Athletics kader: trainers & coaches; spannen zich in om voor jou een spannend en super leuk Toernooi neer te zetten.
DATUM
Nader te bepalen datum: sep-dec 23
LOCATIE

* Sporthal in Almelo | U10 6-10 jr.

Go for it: EA coacht talent: Jij gaat knallen!

Tec-Kader motivatie

Mijn rol als trainer coach is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag 100 % geef. Ik zie de jeugd diep gaan en genieten van het resultaat op de extra inspanning die ik van ze verlang. Mijn werk daagt me met elke nieuwe editie van de EA winterschool uit, om in een stijgende lijn coaching - maatwerk te leveren.