Eastern Athletics Winterschool '22

We gaan knallen. Eastern Athletics kader: trainers & coaches. We spannen ons in om voor jou weer een tough tech work-out winterseizoen neer te zetten. Je wordt niet alleen beter in wat je doet ... Jij wordt klaargestoomd om tot de allerbesten te horen in jouw league. Go for it. We coachen jouw talent. Take it next level. 

Nieuws

Maandelijkse roundup

Onze EA Winterschool: exclusieve tech-drills op de wintertraining 2022. Het staat alweer in de planning voor alle Eastern Athletics Teams. Data volgen. Houd onze site in de gaten. Voor honkbal en softbal is de zaalplanning met locaties & tijden al bijna rond. Zet de data vast in je agenda! 

Eastern Athletics LL Nieuwtjes

De Little League trainingen starten in 2022 weer vanaf Spring. Locaties kunnen v.w.b. veldbezetting afwijken. De planning hiervoor is gedeeld. Houd deze dus goed in de gaten.

Open dag

Welkom. Ook in 2022 in september, oktober en december is er elke laatste training indoor-/outdoor weer een Open Dag. Informeer er naar (zie 'contact'), om bij een EA tech-training training te komen kijken. Maar meld je vooraf wel even aan via: easternathletics.nl@gmail.com !